Wil je graag Lumina Learning practitioner worden? Volg dan één van onze kwalificatieworkshops.

09dec2021

Kwalificatieworkshop Lumina Spark

De Lumina Spark kwalificatieworkshop geeft deelnemers de bekwaamheid om het Lumina Spark model en de persoonlijkheidsprofielen te gebruiken als onderdeel van hun coaching- en trainingspraktijk. Tijdens deze interactieve driedaagse workshop leren deelnemers hoe ze met behulp van Lumina Spark inspirerende interventies kunnen verwezenlijken.

Van 09:00 tot 17:00

Meer informatie...

16dec2021

Kwalificatieworkshop Lumina Select

De Lumina Select kwalificatieworkshop geeft deelnemers de bekwaamheid om het Lumina Select model te gebruiken als onderdeel van hun wervings-, selectie- en/of talentontwikkelingsactiviteit. Tijdens deze interactieve tweedaagse workshop leren deelnemers hoe ze met behulp van Lumina Select de juiste mensen met de juiste job kunnen matchen.

Van 09:00 tot 17:00

Meer informatie...

16dec2021

WEBINAR - Van dino naar kameleon: hoe respect voor diversiteit ontwikkelen?

Diversiteit en inclusie op vlak van persoonlijkheid wordt steeds belangrijker in organisaties. De jongere generatie laat zich namelijk niet meer zomaar in een hokje steken en over dezelfde kam scheren als alle anderen. Eenvormig leiderschap werkt niet meer, er is nood aan een persoonlijke gediversifieerde aanpak. In theorie is zulke diversiteit prachtig, maar hoe zet je dat nu om naar de dagelijkse praktijk?

Van 12:30 tot 13:30

Meer informatie...